به گزارش خبرنگار پایگاه خبری ساجدخبر، سعید حسن پور، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: کارگروه اقلام پروتئینی ستاد تنظیم بازار استان با توجه به افزایش قیمت مرغ در تهران و استانهای دیگر و همینطور افزایش قیمت نهادههای دامی تصمیم گرفت قیمت مرغ را کیلویی ۲۹هزار و ۵۰۰تومان تعیین کند.
وی افزود: هم اکنون قیمت تمام شده هر کیلو مرغ حدود ۱۹هزار تومان است که سبب نارضایتی مرغداران و گاهی امتناع آنها از جوجه ریزی میشد و بازار را دچار کمبود میکرد.
گفته می شود قیمت ۲۹هزار و ۵۰۰تومان اگر چه رضایت تولیدکنندگان را جلب کرده اما سبب میشود این محصول پروتئینی پر مصرف که در سبد غذایی هر قشری دیده می شود از سفره بسیاری از مردم پَر بکشد.
استان گلستان دومین تولیدکننده گوشت مرغ در کشور به شمار می رود و با دارا بودن هزار واحد مرغداری گوشتی نیاز ۹ استان کشور را تأمین میکند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.