به گزارش خبرنگار ساجد خبر، ابوالفضل رحیمی اظهار کرد: توسعه زیرساختهای حوزه آب و فاضلاب، یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم در راستای تأمین آب شرب پایدار برای گلستانیها است. وی یکی از اقدامات شاخص دولت شهید رئیسی را تامین آب شرب ۴۳۲ روستای محروم استان با اجرای طرح ملی جهاد آبرسانی عنوان کرد و متذکر شد: بهدنبال اجرای این طرح هزار و ٢٩١ کیلومتر شبکه توزیع و خطوط انتقال، ٧٢ باب مخزن، ١٠ ایستگاه پمپاژ و حفر و تجهیز ٣٠ حلقه چاه با ۶ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار عملیاتی خواهد شد.
رحیمی گفت: خشکسالیهای مداوم در کشور ضرورت توجه جدی به تأمین آب مورد نیاز مردم را به اولویت نخست دولت سیزدهم تبدیل کرد؛ به گونهای که از همان روزهای آغاز بهکار این دولت، رئیسجمهور در نخستین سفر خود به استان گلستان، گامهای بلندی در حوزه تامین آب وهمچنین طرح نیمهتمام چندین ساله فاضلاب برداشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان از پیشرفت فیزیکی ۳۳.۶ درصدی آبرسانی به ۴۳۲ روستای محروم گلستان خبر داد و حفر و تجهیز ۱۲۹ حلقه چاه آب شرب در راستای تامین آب پایدار در استان را بخشی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه آب و فاضلاب برشمرد.
به گفته رحیمی؛ اجرای ۶۰۸ کیلومتر عملیات خط انتقال و شبکه توزیع آب شرب، احداث ۶ هزار و ۸۶۰ مترمکعب مخزن ذخیره آب شرب، اجرای عملیات احداث ۶ باب ایستگاه پمپاژ آب و همچنین بهسازی و مهندسی مجدد ۳۵۲ فقره چشمه و چاه از دیگر اقدامات دولت شهید رئیسی در گلستان بوده است.
وی با اشاره به عزم دولت سیزدهم برای اتمام پروژههای نیمهتمام گفت: با تخصیص هزار و ۳۵۰ میلیارد ریالی، عملیات اجرایی تکمیل تصفیهخانه فاضلاب شهرستان گنبدکاووس پس از ۲۵ سال وقفه طی ۲ سال در دولت شهید دکتر رئیسی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۱۲ درصدی به مرحله بهرهبرداری رسید.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان دیگر اقدامات دولت شهید رئیسی در حوزه فاضلاب را اجرای عملیات شبکه جمعآوری فاضلاب به طول ۳۰ کیلومتر و احداث یک باب تصفیهخانه فاضلاب و ایستگاه پمپاژ فاضلاب در شهرستان گنبدکاووس با حجم ۱۷ هزار مترمکعب در شبانهروز عنوان کرد و افزود: این طرح از دیگر پروژههای نیمهتمام شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در حوزه فاضلاب بود که با عزم جدی و حمایت های دولت مردمی به مرحله بهرهبرداری رسید.
رحیمی تاکید کرد: با اجرای پروژههای آب و فاضلاب در دولت مردمی شهید رئیسی ۱۴ شهرستان، ۳۳ شهر و ۸۳۴ روستا با جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون نفر از خدمات این پروژهها بهرهمند شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.