به گزارش خبرنگار ساجد خبر، علی مجتبی روزبهانی شب گشذته در جلسه شورای گفتگوی دولت وبخش خصوصی در استانداری گلستان اظهار کرد :در تلاش هستیم که تمام مسیر توسعه تجارت با ترکمنستان را هموار کنیم الویت دولت هم توسعه بازرگانی با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان هست.
وی افزود: ترکمنستان کشور بسته ای نیست اما نوع حکومتش بی نظیر است و برای انجام درخواستی با ملاحضه عمل می کنند.
روزبهانی گفت: روابط دو کشور در حال بهتر شدن است و وضعیت روادید ایران برای ترکمنستان نسبت به دیگر کشورها بسیار بسیار بهتر استو
وی افزود: چنانچه رانندگانی در آن طرف مرز مجبور به پرداخت رشوه شدند بهتر است نام طرف را یادداشت و ساعت و روز آن را اعلام کنند تا پیگیر دریافت رشوه شویم.
روزبهانی بیان کرد: عمده توجه ترکمنها به امنیتشان است و به همین دلیل زیاد تمایلی به افزایش تجارت چمدانی ندارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.