به گزارش خبرنگار ساجد خبر، نویدرضا فرهانی اظهار کرد: هدف این طرح استفاده از ظرفیت استان در تولید پایدار با لحاظ صرفهجویی در مصرف آب کشاورزی، ایجاد فرصت شغلی جدید، ایجاد ارزش افزوده و استفاده از بازار کشورهای اورآسیا و رونق صادرات است.
وی افزود: گلستان ۸۲ هکتار گلخانه با سرمایهگذاری نزدیک به ۳ هزار و ۱۷۵ میلیارد ریال و تولید افزون بر ۱۳ هزار و ۵۰۰ تُن محصول سبزی و صیفی و ۱۷ میلیون گلدان گل و گیاهان زینتی در دست بهرهبرداری دارد.
به گفته وی با بهرهبرداری تولید در این سطح گلخانه در استان، بیش از۲ هزار و ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم صاحب شغل شدند.
وی بیان کرد: از این سطح گلخانه، ۵۳ هکتار در سال ۱۴۰۱ در قالب ۱۰۰ واحد تولیدی به بهرهبرداری رسید و سبب شد گلستان در شاخص توسعه گلخانه در کشور مقام سوم را کسب کند.
فرهانی ادامه داد: همچنین ۸۰ هکتار گلخانه جدید با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۰ درصد در گلستان در دست ساخت است که با بهرهبرداری این سطح گلخانه، سرانه اشتغال و تولید استان، تقریبا ۲ برابر شرایط فعلی خواهد شد.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی گلستان با اشاره به این که سرمایهگذاری در صادرات محصولات گلخانه ای استان گفت: صادرات محصولات گلخانهای با توجه به مزیت نسبی ارزش افزوده برای تولید کننده و ارز آوری برای کشور از برنامههای مهم جهادکشاورزی استان برای سال ۱۴۰۲ است.
وی تاکید کرد: با برنامهریزی صورت گرفته و در صورت ابلاغ و تخصیص اعتبارات تملکی و تسهیلات بانکی در سال جاری برنامههای ایجاد ۴۰ هکتار گلخانه جدید، ایجاد زیرساخت مجتمعهای گلخانه ای در سطح ۱۷ هکتار در چهار شهرستان، ایجاد الزامات طرح توسعه ۵۰ هکتاری گلخانههای کوچک مقیاس با همکاری معاونت توسعه عمرانی استانداری و ایجاد ۱۸۰ هکتار گلخانه در قالب شهرکهای گلخانهای و ایجاد هفت هکتار گلخانه یکپارچه سبزی و صیفی با مشارکت سرمایهگذار بخش خصوصی در شهرستان مرزی و محروم گمیشان دست یافتنی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.