مدیرعامل شرکت مخابرات ایران:

مشترکان خطوط ثابت تلفن ایران به ۲۸ میلیون رسید / سهم اقتصاد دیجیتال ایران از تولید ناخالص داخلی ۶.۹ درصد است

مدیرعامل شرکت مخابرات گفت: در دهه گذشته ایران شاهد رشد معمول در اقتصاد دیجیتال بوده و سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی ایران ۳.۸ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۶.۹ درصد رسیده است.

به گزارش ساجد خبر، مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم آغاز عملیات اجرایی نهضت جهادی توسعه فیبر نوری مخابرات ایران در استان گلستان اظهار داشت: شرکت مخابرات ایران  ۵۰ سال سابقه دارد و جزو شرکت‌های مادر تخصصی بزرگ در دنیاست و حدود ۲۸ میلیون مشترک در خطوط ثابت داریم و میزان درصد حقوق و مزایا در شرکت مخابرات ۸۶ درصد است.

وی افزود: در دهه گذشته ایران شاهد رشد معمول در اقتصاد دیجیتال بوده و سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ملی ایران ۳.۸ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۶.۹ درصد رسیده است.

سلطانی بر تاثیر مثبت اقتصاد دیجیتال در اشتغالزایی یکی از مباحث مورد نظر شعار سال نیز است اشاره کرد و تصریح نمود: تاثیر سرمایه‌گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات اثر مستقیم در اشتغالزایی دارد و دنیا در اقتصاد دیجیتال این را تجربه کرده و موضوع بین المللی و استاندارد است.

وی افزود:تفکر و اقدام جهادی از سوی تصمیم‌گیران و بازیگران صنعت، لازم بودن سیاست‌های بالادستی و مصوب در اقتصاد مقاومتی از سوی همه نهادهای اثرگذار، نهادینه‌سازی رویکرد دانش‌بنیان در صنعت بزرگ ارتباطات و فناوری اطلاعات و هم‌افزایی عملیاتی با استفاده از نقش‌آفرینی مردم در اقتصاد صنعت از الزاماتی است که اگر انجام نشود توسعه استان اتفاق نخواهد افتاد

سلطانی به تاثیر سرمایه گذاری توسعه شبکه باند پهن بر ایجاد شغل اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  ۲۵ درصد سرمایه ای.سی.تی کشور فعال است و امسال نیز افزایش چشمگیری پیدا نکردیم و باید بپرسیم چرا این صنعت به این روز افتاده و نمی تواند اشتغالزایی در استان ها ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در برخی از کشورها درصد قابل توجه ای از خانواده ها تحت پوشش فیبرنوری قرار دارند و در استان ۳۱ درصد مشترکان از این بستر استفاده می کنند.

وی بیان داشت: سهم مخابرات در زیست بوم کشور در حوزه توسعه اقتصادی رو به افزایش است و اگر ما در این صنعت سرمایه گذاری کنیم اقتصاد کشور رشد خواهد کرد.

وی تصریح کرد: ۸۶ درصد هزینه های مخابرات برای نیروی انسانی است و علت آن این است که هزینه های نیروی انسانی افزایش یافته ولی درآمدهای آن ثابت مانده وآیا با این وضعیت شرکت مخابرات می تواند به توسعه فکر کند؟.

این مقام مسئول افزود: حداقل ۳۰ درصد درآمد شرکت باید سرمایه گذاری شود و اگر این اتفاق نیفتد از شرکت های مخابراتی در دنیا عقب می مانیم، اگر فورجی می آید باید این تکنولوژی را خریداری و نصب کنیم و اینها نیاز به سرمایه گذاری دارد.

سلطانی بیان کرد: طبق آخرین گزارش هیئت مدیره درآمد حاصل از مکالمات تلفن ثابت و تعداد مشترکین تلفن ثابت شرکت مخابرات در سال ۱۳۹۰ دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتیم و در حالی که رشد ۱۰ درصدی مشترکین در سال ۱۴۰۰ داشتیم باعث شده که درآمد دو هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی ما به یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است و علت آن افزایش حقوق کارکنان بوده است.

وی افزود: تجهیزات ارزی و ریالی میانگین در ۱۰ سال گذشته ۲۲ برابر شده است و آیا با این درآمدها می توانیم به توسعه استان ها فکر کنیم و لذا اجرای این طرح را در حوزه توسعه فیبر نوری جهادی اعلام کردیم.