وظیفه نیروهای مومن و جوان برای دفع آفات انقلاب

اکنون نوبت بیان مسئولیت سنگین و مأموریت خطیر نیروهای مؤمن و جوان در دفع آفات انقلاب است. نسل جوان موظف اند که با دوراندیشی، هوشیاری، برنامه ریزی و با عزم و اراده قوی و بهره گیری از روشهای مناسب در دفع و رفع آفت ها و آسیب های وارد شده بر انقلاب و یا از بین بردن زمینه های ایجاد آنها، با جدیّت هر چه تمام تر بکوشند و به درمان بیماری ها و زدودن ویروسهایی که دشمنان انقلاب وارد کرده اند بپردازند.

به گزارش ساجد خبر، در این مرحله  جوانان ابتدا  باید به خوبی راه کارهای مقابله با آن را بیابند. زیرا مقابله  در برابر آفات شیوه خاص خود را می طلبد و نمی توان برای همه آنها یک دستورالعمل از پیش تعیین شده ارائه کرد.

یکی قاطعیت و اقدام سریع و شدّت عمل را طلب می کند و دیگری را باید با مقابله نرم و دفع شبهه از میان برداشت.

برخی از ویروسها نیاز به جراحی و برخورد قهرآمیز دارد و برخورد نرم و مسالمت آمیز موجب پیشرفت، گسترش و نهایتاً غیرقابل کنترل شدن آنها می گردد. این دسته از آفت ها و تهدیداتِ انقلاب به سرعت رشد می کنند و ثبات و امنیت سیاسی کشور را به طور جدی تهدید می کند و از راه نصیحت و یا برنامه ریزی فرهنگی قابل کنترل و خنثی سازی نیست و نیازمند شدت عمل و برخورد قاطع می باشد.

اختلال در نظم اجتماعی و امنیت ملی، ایجاد آشوب و شورش های خیابانی یا غارت اموال عمومی، ایجاد درگیری های قومی و منطقه ای، ترویج اعتیاد و توزیع مواد مخدر، جاسوسی برای دشمنان، فسادهای اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی، اجتماعی، سایر ناهنجاری ها و ساختار شکنی هایی که انقلاب را به انحراف می کشاند و نیروی انسانی و جوان کشور را تباه می کند از جمله آفت هایی است که فقط عکس العمل قاطعانه می تواند آنها را ناکام سازد.

مقام معظم رهبری خصلت «غیرت دینی» را به عنوان یک دستورالعمل برای عموم نیروهای انقلابی به منظور خنثی کردن توطئه های آسیب رسان به نظام اسلامی معرفی می نماید و همگان را به بهره گیری از این خصلت پسندیده فرا می خواند:

اگر ببینیم کسی دارد به نحوی از انحاء به مرزهای فرهنگی یا دینی یا جغرافیایی یا ملی تعرض می کند یافکر تعرض دارد باید خون ما به جوش بیایدوغیرت ماتحریک شود!

یکی از آفتهایی که در اوائل انقلاب تجربه شد و اکنون نیز متأسفانه بر اثر تساهل و تسامح فرهنگیِ برخی متولیان فرهنگی کشور کم و بیش احیاء شده است، سنگر گرفتن نویسندگان معاند و مزدور و وابسته در جبهه فرهنگی علیه انقلاب اسلامی است، آنان با سوء استفاده از فرصت ها و با علم و تعمد آتش بیاران معرکه آشوب اجتماعی و زمینه سازان بحران های سیاسی هستند این گروه با پوشش کار فرهنگی اقدامات تحریک آمیز و براندازی را دنبال می کنند و آنچه با نیش قلم زهرآگینشان صورت می گیرد حوادث ناگواری را بر امنیت جامعه تحمیل می کند.

برخورد قاطعانه و شدت عمل در مقابل چنین جریانهای مفسد و براندازنده بر اساس اصول وموازین اسلامی می تواند ریشه بسیاری ازبحران ها و وآفتها وتوطئه ها رابخشکاند.

با مفسدان، محاربان، منافقان و عوامل نفوذی که با تحریکات سیاسی، اجتماعی و امنیتی خود بدنبال شرارت و فساد هستند و دیگران را نیز با وسوسه به آشوب می کشانند باید به شدت برخورد کرد اما هوادارن غافل و ناآگاه را که عملاً لجاجت نداشته و به دلیل جنگ روانی دشمن فریب خورده اند باید ارشاد، نصیحت و هدایت کرد تا راه و صف خود را از عوامل دشمن جدا سازند.

حضرت علی پس از جنگ جمل، با مسلمانانی که بر اثر تبلیغات طلحه و زبیر و عایشه به جنگ جمل آمده بودند با رأفت و عفو برخورد نمود. اما نسبت به خوارج که انحراف فکری باعث شورش و قیام مسلحانه آنان در برابر حکومت عدل شده بود با شدت رفتار کرد.

به موازات عکس العمل قاطع و شدید در برابر عملکرد مفسدان و متجاوزان به امنیّت ملی، سیاست و فرهنگ نظام اسلامی، باید در برابر روش های مرموز و پیچیده هجوم فرهنگی دشمن روش دیگری اتخاذ نمود زیرا دشمنان و عوامل روشنفکر وابسته به آنان با ظرافت و بهره گیری از ادبیات نوین و در پوشش عناوین علمی و تحقیقی، شبهه افکنی و تخریب اعتقادات دینی مردم را دنبال می کنند و به گونه ای در جامعه اندیشه های خود را ترویج می کنند که نمی توان درباره آنان به روش قاطعیت و شدت عمل رفتار کرد. بلکه باید با روشهای علمی و فرهنگی نقشه های آنان را خنثی ساخت. تهاجمات نرم و فرهنگی دشمن بیشتر به شیوه القای شبهه های اعتقادی و دینی و به قصد مخدوش ساختن ارزشهای اسلامی دراذهان عمومی صورت می گیرد تاجامعه ای استحاله شده ودر خدمت فرهنگ غرب پدید آورد. در اینجا باید بدون عصبانیت و از دست دادن آرامش به افشای مغالطه های بی اساس پرداخت و با بهره گیری از مبانی و اصول اعتقادی و کلامی مکتب حیاتبخش اسلام که برپایه عقل و منطق و استدلال استوار است، اندیشه غلط و مغرضانه و شبهه آلود مخالفان را ابطال و حقانیت معارف و ارزشهای دینی را اثبات نمود.

بنابراین برای دفع هجوم فرهنگی دشمنان و پیشگیری از لغزش های فرهنگی خودی ها چاره ای جز داشتن یک استراتژی مشخص و مدون نیست تا رسانه های جمعی، فرهیختگان، نویسندگان و مبلغین بتوانند بر اساس آن فعالیت نمایند و از ابزارهای متقن و متناسب با روز و شیوه های هنر دینی کار آمد استفاده کرده، با کمک خواستن از خداوند قادر انقلاب اسلامی از هرگونه آفت و آسیب فرهنگی مصون دارند.