به گزارش ساجد خبر، تخله سرپرست مدیریت امور طیور و زنبور عسل جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان گفت: با توجه به ظرفیت سازیهای به عمل آمده و امکانات موجود در سال ۱۳۹۹، در استان، ۲۷۸ هزار و ۹۸۱ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید شده است.
او ادامه داد: از این میزان، ۴۰ هزار و ۷۰۰ تن گوشت مرغ حدود ۱۵ درصد در داخل استان مصرف و مابقی آن به سایر استان بخصوص استان تهران ارسال شده است.
تخله گفت: استان گلستان دارای هزار و ۱۳ واحد مرغداری گوشتی به ظرفیت ۳۱ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه و ۶۲ واحد مرغ مادر گوشتی به ظرفیت ۲ میلیون و ۱۴۸ هزار قطعه است.
او گفت: همچنین ۱۵ واحد کشتارگاه به ظرفیت ۴۷ هزار قطعه در ساعت و ۴۷ واحد کارخانه تولید خوراک فرآوری شده طیور در گلستان فعال است.
استان گلستان رتبه دوم کشور را در تولید مرغ به خود اختصاص داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.