جهش قیمت گوشت در تعطیلات نوروزی /علت گرانی ۲۰ هزارتومانی گوشت در تعطیلات نوروزی چیست؟

قیمت گوشت در استان گلستان با افزایش ۲۰ هزارتومانی در هرکیلو به ۱۶۰ هزارتومان رسید.

به گزارش ساجد خبر، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، قیمت هر کیلوگرم گوشت گوسفند از جمله ران ، سردست و راسته که تا قبل از تعطیلات نوروزی با قیمت ۱۴۰هزار تومانی و گا‌ها تا ۱۴۵ هزار تومان در هر کیلو به فروش می‌رسید، در تعطیلات نوروزی بی سر و صدا ابتدا به ۱۴۹ هزار تومان رسید و سپس یکی دو روز قبل از ۱۳ به در به ۱۶۰ هزار تومان در هر کیلو افزایش یافت.

حسن زاده معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت صمت گلستان در این باره به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: قیمت گوشت با تصمیم انجمن حمایت از حقوق مصرف کننده‌ها افزایش یافته است.

او افزود: دلیل این گرانی، افزایش قیمت دام زنده است و آنطور که به نظر می‌آید نیست و قصابان سود بسیار کمی از فروش گوشت می‌برند که حدود ۸ درصد است.

این توضیح در حالیست که در یک سال اخیر قیمت دام زنده ثابت و بدون افزایش مانده بود، اما قیمت گوشت چند بار افزایش پیدا کرده بود.